Klarica i Goluža uoči Dubrave: Prilika da podignemo formu uoči završnice sezone!
Objavljeno: 24. 03. 2023 - 11:23

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb utakmica je 06. kola Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, u kojoj će najbolji hrvatski rukometaši ugostiti zagrebačku Dubravu.

Dvoboj je na rasporedu u subotu 25. ožujka, a odigrat će se u dvorani u Dubravi. Početak susret predviđen je za 18.00 sati, a izravan prijenos možete pogledati na Youtube kanalu Hrvatskog rukometnog saveza.

Dan uoči utakmice za službenu stranicu kluba govore trener Slavko Goluža i rukometaš Luka Lovre Klarica.

  • Moram reći da smo u zadnje vrijeme uspjeli napraviti mini ciklus treninga i da se rezultati toga već vide na igračima. Oni koji su bili s reprezentacijama, a pritom su igrali malo ili nimalo, sada će raditi po dodatnom programu i očekujem da će sutra imati i nešto veću minutažu. Kroz utakmice kao što je ova sutra moramo ih vraćati u formu. Protivnika respektiramo, riječ je o mladoj i potentnoj ekipi koju sigurno treba shvatiti ozbiljno. Vidjet ćemo u kakvom smo mi stanju, ozljede će diktirati sastav i prema tome očekujem da oni koji će igrati budu na nivou – poručio je trener PPD Zagreba Slavko Goluža.
  • Dubrava je, istina, posljednjeplasirana momčad Lige za prvaka, ali riječ je o vrlo perspektivnoj mladoj ekipi i mi ih svakako respektiramo. Utakmica nam može poslužiti i da se dodatno uigramo uoči samog finiša sezone. Mislim da nam sutrašnji dvoboj treba biti i poticaj da još više podignemo svoju formu. Nadam se pobjedi, dobroj utakmici i da će gledatelji uživati u dobrom rukometu – dodao je desni vanjski PPD Zagreba Luka Lovre Klarica.
  Povratak na sve vijesti