Sirotić uoči Sesveta: Nabrijani smo i gazimo dalje prema osvajanju prvenstva!
Objavljeno: 13. 04. 2023 - 11:47

U 8. kolu Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske, rukometaši PPD Zagreba ugostiti će trećeplasiranu momčad prvenstva – rukometni klub Sesvete.

Dvoboj dva ponajbolja hrvatska kluba na rasporedu je u subotu 15. travnja u sportskoj dvorani Trešnjevka, s početkom u 17.30 sati.

Taj dvoboj za službene stranice kluba najavili su trener Slavko Goluža i rukometaš Karpo Sirotić.

  • Iskoristili smo ovih par dana da pojačamo ritam i tempo treninga i dečki su to dobro odradili. Što se Sesveta tiče mogu reći da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi s dobrim trenerom. Zadnju utakmicu gostovali smo kod njih i ja sam bio iznenađen jer smo ih dobili nešto lakše nego li sam to očekivao, no bez obzira na to prema njima osjećamo veliki respekt i maksimalno ozbiljno shvaćamo ovu utakmicu. Što se tiče plana za samu utakmicu ideja je da maksimalno rotiramo i da držimo visok tempo svih 60 minuta. Što se tiče zdravstvenog kartona on je nepromijenjen u odnosu na prethodni period. Zvone Srna je još uvijek ozlijeđen i njega čekamo, dok se Miloš Kos fino oporavlja, pojačava tempo svog treninga, ali još uvijek nije sto posto spreman za utakmicu. Što se ostalih dečki tiče oni su dobro, dobro treniraju i biti će spremni za subotu – poručio je trener Goluža.
  • Neobična situacija u kojoj dvije utakmice zaredom igramo sa Sesvetama, ali to je zato što smo onu prošlu zaostalu morali ubaciti negdje u kalendar da ju odigramo. Cilj je da u subotu na svom terenu pokažemo većinu onoga što smo odigrali u Sesvetama, s izuzetkom jednog kraćeg perioda u kojemu smo upali u nekakvu crnu rupu i gdje su nam oni napravili seriju. Takve situacije moramo izbjegavati. Slažem se s trenerom da je pobjeda u Sesvetama bila lakša od očekivanog, ali mislim da su Sesvete tu odigrale ispod svoje razine i da se stoga mi ne bismo smjeli opustiti uoči utakmice u subotu. Igrao sam tamo i poznajući te dečke oni su sigurno napaljeni da nam uzvrate za poraz na svom terenu. Na nama je da odigramo jednu jako kvalitetnu utakmicu za koju se pripremamo cijeli tjedan. Mislim da smo spremni, da su dečki nabrijani i da zajedno gazimo dalje prema osvajanju prvenstva – poručio je samouvjereni srednji vanjski Karpo Sirotić. 
  Povratak na sve vijesti